detail veštice

Veštica Jarmila

Veštica Jarmila


Zavolajte na moje číslo:
0988 600 538

Zameranie:

astrológia, tvorba osobných a partnerských horoskopov



Hviezdy ma fascinujú už dlho. Nielen že sú krásne na pohľad, ale navyše sa z nich dajú vyčítať informácie o každom z nás. Už chýba len chvíľka a bude tomu presne štyridsať rokov, kedy som sa začítala do prvej knihy o astrológii. Cítila som, že astrológia je tým, čomu sa chcem venovať po zvyšok života.

Astrológia ma doslova pohltila. Krok za krokom som objavovala tajomstvá hviezd a ich pôsobenie na ľudí na Zemi. Fascinuje ma, aký vplyv môže mať na človeka teleso, ktoré je vzdialené tisíce kilometrov.

Po prečítaní niekoľkých desiatok odborných kníh a absolvovaní niekoľkých kurzov vedených odborníkmi som sa stala profesionálnou astrologičkou a splnila si tak svoj sen. Teraz mám potrebné vedomosti na to, aby som mohla bezchybne nazerať, ako hviezdy prajú každému z vás.

Osobný horoskop o Vás vypovie všetko

V živote každého z nás iste prídu okamihy, ktoré by mali byť radšej zabudnuté. Nič sa nedarí, problém strieda problém, do života nie je vôbec chuť. Skončí to niekedy? Prečo to tak vlastne je?

Rada Vám zhotovím osobný horoskop, z ktorého sa všetko dozviete. Zistíte, prečo sa Vám nedarí, čo by bolo treba zmeniť, zistíte, kedy na tom budete lepšie.

Samozrejme môžete volať aj pokiaľ Vás nič netrápi. Uistíte sa, že problémy neprídu alebo sa o nich naopak dozviete vopred a budete sa môcť dôkladne pripraviť na všetko zlé. Pripraveným šťastie praje a verte tomu, že aj vy všetko zvládnete lepšie.

Partnerský horoskop – problémy v láske? Nezúfajte, zavolajte!

Často mi volajú ženy, ktoré nie sú spokojné so svojim súčasným životom. Buď sú už dlho samy alebo naopak premýšľajú nad tým, či ich partner skutočne stojí za to. Je to ten pravý pre život? Nebudem neskôr ľutovať?

Zavolajte mi a môžeme spoločne analyzovať Váš problém. Odhalím všetky tajomstvá, verte, že z hviezd je možné vyčítať všetko.

vaše názory

vložiť príspevok

  • Slávka, Košice S Jarmilou mám len tie najlepšie skúsenosti. Je to skvelá astrologička, ktorá mi vždy dokáže pomôcť.
  • Marcela, Tornaľa Vďaka horoskopu od pani Jarmily som sa o sebe dozvedela aj to, čo som netušila. Navyše ma vraj v blízkej budúcnosti čaká veľký pracovný úspech, tak som zvedavá a teším sa.
  • Mária, Nové mesto nad Váhom Jarmilu môžem jedine odporučiť. Som jej pravidelnou zákazníčkou, pretože viem, že predpoveď od nej sa vždy naplní.

Vložiť nový príspevok

newsletter

Veštenie budúcnosti

Osobní horoskop

Výklad kariet

Cena za min. je 1,6 €.